• Free shipping GRATIS FRAKT
  • 30 day returns 30 DAGER RETURRETT

kontakt@eyerim.no

eyerim family

Kira Kosonen

Kira Kosonen

Mote & Livsstil-blogger

Helsinki, Finland

Kira har blogget for magasinet ELLE, og fortsetter nå hennes historie på egen plattform. Kiras blogg er for folk med interesse i mote og sunn livsstil. Hun elsker å reise, derfor vil bloggen ta deg med verden rundt. Hennes Facebook og Instagram.

Kiras anbefaling på eyerim: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Sandra Willer

Sandra Willer

Health & Fitness Blogger

Copenhagen, Denmark

Sandra er en av Danmarks toppbloggere.Hun skriver om fitness, sunn livstil og motivasjon.Sandra studerer økonomi, og reiser verden rundt for å utforske livet. Sjekk hennes blog og populære Instagram.

Sandra's anbefaling på eyerim: Prada Triangle PR23QS 1AB0A7

The Czech Chicks

The Czech Chicks

Fashion Bloggers

Prague, Czech Republic

Hanka og Veronika startet czechchicks.com for fire år siden. I dag har jentene mer enn 18.000 daglige lesere, 55.000 Instagram følgere, og 16.000 Facebook fans.

Hanka's og Veronika's anbefalinger på eyerim: Miu Miu Noir MU10NS 7S00A0 & Ray-Ban RB3447 Round 001

Frida Cederholm

Frida Cederholm

Fashion Blogger

Stockholm, Sweden

Bilder av klær, eksklusive innkjøpstips, trend-spotting, men også interiørdesign og skjønnhet - det er det Frida blogger om. Du kan finne mange inspirerende bilder av hvordan Frida kombinerer hennes eksklusive Prada solbriller til forskjellige outfits.her, her og på Instagram.

Frida's anbefalinger på eyerim: Prada Cinema PR09QS 2AU6S1

Zoltan Strcula

Zoltan Strcula

Professional Snowboarder

Liptovsky Mikulas, Slovakia

Vår snowboarder Zoltan begynte med snowboard da han var 16 år gammel. Han mener at det at han begynte med snowboard er en av hans største suksesser i livet. Han elsker å kjøre snowboard sammen med andre livsglade mennesker - fordi fellesskap skaper et unikt og uforglemmelig øyeblikk.

Zoltan' anbefaling på eyerim: Oakley Holbrook OO9102-01

Kira Eggers

Kira Eggers

Model, Nutritionist & Fitness Blogger

Copenhagen, Denmark

Kira Eggers er en av Danmarks mest berømte kjendisblogger, kjent fra hennes kariere i Playboy. Hun hadde eyerims ikoniske RB Aviator på, da hun for kort tid siden besteg Mont Blanc Følg hennes historie blog og Instagram.

Kira's anbefaling på eyerim: Ray-Ban RB3025 Aviator Flash Lenses 112/P9 Polarized

Aino Rossi

Aino Rossi

Beauty & Fashion Blogger / Vlogger

Helsinki, Finland

Aino bestemte seg for å dele hennes tanker, følelser og idéer på en blogg, etter en lang Halloween-natt i 2008. Og hun påstår at dette har vært en av hennes beste beslutninger. Aino elsker sarkastisk humor, Pepsi Max og fokuserer mest på mote, skjønnhet og interiørdesign. Se hva hun har å se om sine Versace solbriller post og på Instagram.

Aino's anbefaling på eyerim: Versace VE2160 125287

Miro Kozel

Miro Kozel

Art Director

Bratislava, Slovakia

Miro er en suksessfull logo-designer med erfaring fra internasjonale agenturer, slik som Wiktor Leo Burnett og LOWE GGK. Før han begynte å hjelpe eyerim med å skape merkets identitet og webdesign, så lagde han kampanjer for Orange, Volkswagen, Jeep/Fiat, Audi, Skoda og mange ander. Han har vunnet mange designpriser, og hans arbeide blir publisert internasjonalt.

Miro's anbefaling på eyerim: Ray-Ban Justin RB4165 622/6G

Lukas Balocky

Lukas Balocky

Make-up Artist

Prague, Czech Republic

Lukas er professionell make-up artist og video-blogger. Han deter tips, tricks og erfaringer regelmessig på hans blogg LB.Haute.Fashion. Ikke gå glipp av hans video han gjorde for eyerim.

Lukas' anbefaling på eyerim: Ray-Ban Clubmaster Wood RB3016M 118158 Polarized

Anna Wiklund

Anna Wiklund

Fashion Blogger

Stockholm, Sweden

Anna beskriver seg selv som en bohem med interesse for styling og fotografi. Du kan finne mange inspirerende bilder av Anna i hennes hippe Miu Miu solbriller fra eyerim på hennes blogg og Instagram.

Annas's anbefaling på eyerim: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Lucia Mistinova

Lucia Mistinova

Professional Canoe Athlete

Novaky, Slovakia

Lucia kommer fra en familie som alltid elsket sport. Første gang hun satt i kano var hun 10 år gammel. Og, som hun selv sier, hun ble forelsket i sport helt fra starten av. I EM i 2015 i Romania deltok hun for første gang som utøver - med sine Oakley solbriller fra eyerim, som bruker den nyeste polariserende linse-teknologi for å gi et perfekt syn.

Lucia's anbefaling på eyerim: Oakley Radar EV Path OO9208-08 Polarized

Lukas Bezila

Lukas Bezila

Professional Photographer

Vienna, Austria

Lukas er en av våre venner, og vi arbeider sammen ved alle eyerims photoshoots. Etter mange år i finanssektoren, så oppdaget Lukas at kontorarbeid ikke var noe for han. Han vendte tilbake til sin lidenskap - fotografi. Foto har lært han at drømmer kan bli virkelighet når man virkelig ønsker det. I dag gjør han det han virkelig ønsker å gjøre. Sjekk ut hans portfolio og følg hans reise Facebook.

Lukas' anbefalinger på eyerim: BOSS by Hugo Boss BOSS0686 HXK

Stefanija Vidzus

Stefanija Vidzus

Fashion & Lifestyle Blogger

Copenhagen, Denmark

Steanija Viduz arebeider som PR-assistent, og skriver om mote under pseudonymet «Black Irony». Stefanija valgte solbriller som kombinerer to store trender - speilglass, og fløyel. Hun ser lekker ut! Sjekk ut hennes blogg og Instagram.

Stefania' valg på eyerim: Ray-Ban Erika Velvet RB4171 60756G

Demotivacia

Demotivacia

Professional Hater

Bratislava, Slovakia

Med mer en 200.000 følgere har Demotivaciaen av mest populære private Insagram-profil i Tsjekkia. Hvis du mangler litt motivasjon, følg profilen og få din daglige dose inspirasjon. Hos eyerim elsker vi den slags humor - både online, og offline.

Demotivacia' anbefalinger på eyerim: Ray-Ban New Wayfarer Matte RB2132 601S78

Vil du være del av vår familie? Nøl ikke med å ta kontakt.

kontakt@eyerim.no