• Free shipping GRATIS FRAKT
 • 30 day returns 30 DAGER RETURRETT

kontakt@eyerim.no

FAQ

Hvem er eyerim?

eyerim er en brukervennlig webshop, som selger designerbriller - solbriller, briller, og skibriller.

Vår misjon er å tilby "alt under ett tak". Alt fra tidløse klassikere som Ray-Bans til handlagde kolleksjoner fra uavhengige produsenter - fra funksjonelle sportsrammer til utsøkte designbriller.

eyerim tilbyr gratis levering til alle EU-land og Norge. Takket være vår 30-dagers returpolicy, så handler du uten risiko. Alle våre produkter er 100% autentisk og kommer med en 2-års garanti.

Hvorfor skal jeg kjøpe briller online?

Å kjøpe briller på nettet er både sikkert og bekvemt, men viktigst av alt, det kan være opptil 60% billigere sammenliknet med vanlig butikk.

Videre, du finner ingen fysiske butikker som kan matche vårt brede utvalg. Selv de største butikkene har sjelden mer enn 500 par briller. eyerim selger tusenvis av produkter som blir oppdatert hver dag, slik at du ikke går glipp av de nye kolleksjonene.

Hvordan betaler jeg?
 • Kredittkort/Bankkort - vi aksepterer Visa, Mastercard og American Express
 • PayPal
 • BitCoin - vi er ung og innoativ. Derfor aksepterer vi også verdens største digitale valuta!

Betaling online på eyerim er både raskt og sikkert. Alle transaksjoner blir behandlet gjennom kryptert betalingsgateway, og vi bruker ledende sikkerhetssystemer.

Straks din bestilling er gjennomført, så mottar du en bekreftelse på mail. Denne inneholder kvittering for transaksjonen.

Er brillene ekte?

Ja, uten tvil!

Alle produkter som selges på eyerim er 100% ekte. Hver modell sendes i orginalforpakningen som er enten et hardt eller soft etui, og en pusseklut. Om produsenten inkluderer det, så vil det også ligge et bevis på autensiteten i innpakningen.

Hvordan vet jeg at brillene vil passe meg?

Ved å vite et par enkle regler, så er det enkelt og morsomt å finne riktige briller.

eyerim tilbyr flere søkefunksjoner for å redusere utvalget, med den viktigste faktoren å tenke på er din ansiktsform:

Runde ansikter er normalt brede og lange med avrundede kjevelinje og runde kinnben. Kinnene er tykkere og bredere enn pannen. Vi anbefaler en rektangulær form, ideelt med sterke linjer, så det visuelt demper dine kinnben. Half-rim ramme er et godt valg, da det visuelt gjør ditt ansikt lengre. rektangulær ramme, ideally with strong lines, to visually soften your cheekbones. Half-rim frames are a great choice to visually lengthen your face.

Firkantede ansikter har kinnben, panne og kjevelinje med samme bredde. Du bør derfor prøve en rund form, oval form, eller cat-eye form som vil gjøre din kjeve mindre tydelig. Hvis du ønsker en rektangulær form, så bør du sikre deg at denne har runde kanter.

Hvis ditt ansikt er lengre enn det er bredt (du har et langt ansikt, høye kinnben og en avrundet kjevelinje), bør du prøve en form med maksimal glassdekning. Oversize form er et godt valg for deg. Dette vil gi en illusjon av ekstra ansiktsbredde.

Hjerteformet ansikt, også kjent som triangulære ansikter er karaktisert med en bred panne og små kinn. Ditt valg bør være Firkantet form eller rektangulær form for å gi ansiktet litt mer balanse. Et rundt og oval form passer også dette ansiktet.

Ovale ansikter har kinnben som er en smule breder enn pannen og kinnene, og ansiktet kan sammenlignes med ett egg´s form. Ovale ansikter sies å være det perfekte ansikt, og passer de fleste brilleformene. Du kan fritt eksperimentere med forskjellige former. Den viktigste faktor er størrelsen.

Viktig! Hvis du har tekniske spørsmål, eller har bruk for litt veiledning, så er vi her for å hjelpe deg. Kontakt oss gjerne på kontakt@eyerim.no

Er det garanti på brillene?

Ja. eyerim tilbyr 2-års garanti på alle produkter.

Garantien dekker alle feil fra produsentens side. Garantien dekker ikke skadet ramme eller glass grunnet vanlig bruk og slittasje (for eksempel riper). Den dekker heller ikke skader som skyldes misbruk eller uhell.

For å evaluere hvorvidt feilen dekkes av garantien, er det viktig at du sender oss bilder og beskrivelse av feilen til kontakt@eyerim.no og vi vil kontakte deg.

* Produsentens feil er feil som oppstår i løpet av produsentens produksjonsprosess, og som ikke lever opp til produsentens standard for det spesifikke produkt (misfarving, defekte hengsler m.m.) Produsentens feil inkluderer ikke desigfeil som skyldes produktets design og ikke produksjonsprosessen.

Hvordan tar jeg best vare på brillene mine?

Solbriller, briller og skibriller krever at du passer godt på dem.

Uvettsom bruk kan føre til riper på glass, som igjen kan skade synet. Den beste måten for å unngå skader er å plassere brillene i det medfølgende etui, når de ikke er i bruk.

Når du skal rense brillene, bruk pussekluten som medfølger, evt våtservietter. Du må aldri bruke lommetørkle, toalett- eller kjøkkenpapir, da dette kan føre til riper. Du må heller ikke bruke såpe, shampoo eller andre rengjøringsartikler, især glassrens. Disse produktene inneholder materialet som kan oppløse belegget rundt glasset.

Hvordan gjenkjenner jeg falske briller?

Falske briller blir solgt utelukkende for å utnytte verdien av et par designerbriller.

Selv om falske klokker og vesker er relativ harmløse, kan falske solbriller være farlig for brukeren. Falske solbriller er produsert av et billig materiale, som sjelden lever opp til alminnelige sikkerhetskrav, og de mangler ofte belegning som beskytter mot UV-stråling. Falske solbriller gjør med andre ord ingenting for å beskytte øynene dine.

Hos eyerim er topp kvalitet en del av vårt DNA. Alle produktene vi selger på vår hjemmeside er autentiske, hovedsakelig produsert i Italia (blant annet Ray Bans, Prada, Persol-briller) eller i USA (våre Oakley), og er produsert med avansert linse-teknologi, så brillene kan motstå UV-stråling.

Her på eyerim selger vi kun produkter av beste kvalitet. Men om du foretrekker å prøve lykken en annen plass, så er det noen generelle regler du bør følge:

 • Pris. Designer-solbriller, briller og skibriller er verdt sin pris. Her på eyerim prøver vi å tilby produktene så billig som mulig. Om du finner de samme brillene andre steder til en billigere pris, en pris som "er for god til å være sann", - ja, så er brillene sannsynligvis falske.
 • Detaljer. Designerbriller er produsert av høyeste kvalitet, og gjennom de fineste produksjonsprossesser. Brillestengene er støpt av ett enkelt stykke metall, og bør være naturlig boltet fast til resten av rammen. Hvis de er limt på, eller holdt på plass med smeltet plastikk, da er noe galt. Merkets navn skal stå tydelig utenpå brillestangen, og se naturlig ut.
 • Modellnummer innprentet. På innsiden av venstre brillestang står alltid modellnummer og størrelse. Skriftstørrelsen og mellomrom skal være naturlig og være lesbart. Selv på veldig tynne brillestenger fremstilt av metall - eksempelvis Ray Ban Aviator, så skal modellnummer og størrelse være innprintet.
 • Maling.Plastikkformer er alltid skåret ut fra ett stykke organisk acetat eller sprøytestøpt fra fortørket plastikk. Hvis du skjærer gjennom rammen vil det aldri være fargeforskjell, ettersom orginalbriller aldri blir malt.
 • Emballasje. Ekte briller kommer alltid i en salgsboks fra det brillemerke du har kjøpt. Det skal blant annet inneholde en etikett med strekkode, produsent-informasjon og modellnavn.
 • Vekt. Når du holder et par ekte designbriller, så skal de veie litt. De skal ikke føles lette og skrøpelige. Hvis de ikke kan holde et tynt papir fra å fly vekk, så er det sannsynligvis snakk om falske briller.
 • Klistermerke. Hvis det er et klistermerke på glasset, så vil det ikke være noen merker av lim når du tar av merket. Er det det, så er det sannsynlig at brillen er falsk.